Hyundai Ioniq

Hyundai wilt met de Hyundai Ioniq de concurrentie aangaan met de bekende Toyota Prius. En dat lukt aardig. Het merk heeft de auto ontwikkelt vanuit hun eigen, bekende werkwijze. Namelijk dat wat al bestaat na te maken, maar dan nét iets beter. Deze methode is effectief. Dat blijkt wel uit de manier waarop Hyundai de markt heeft veroverd. Ook de Ioniq is hiervan het resultaat.

Opvallende kenmerken

Voor het ontwerpen van de Ioniq is, zoals hierboven aangegeven, gekeken naar de Toyota Prius. In plaats van deze klakkeloos over te nemen, heeft Hyundai er diverse elementen en onderdelen aan veranderd. Zo is de batterij van lithium-ion en heeft de wagen een versnellingsbak met dubbele koppeling. Ook wat betreft het uiterlijk is er het één en ander aangepast. De Hyundai Ioniq is geen opvallende auto. Uiteraard heeft hij wel een scherp aflopende daklijn. Maar de auto loopt niet te koop met zijn hybride aandrijflijn.

Interieur Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq heeft een typisch Hyundai dashboard en een reguliere automaatpook. De knoppen en schakelaars zijn bekend dankzij de andere modellen van Hyundai. Het grote verschil is het materiaalgebruik bij de Ioniq. Zo is er bewust nagedacht over het milieu. Daardoor is er gebruik gemaakt van met name recyclebare materialen. De afwerking hiervan is netjes, u vindt gemakkelijk wat u zoekt.

De Hyundai Ioniq leasen kan simpel en snel bij AutoLeaseCenter.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!