Hyundai Kona leasen

De eerste betaalbare elektrische compacte SUV

Hyundai Kona electric leasen

Hyundai komt met de eerste volledig elektrische SUV in Europa: de Hyundai Kona. Voor zakelijke rijders wordt deze geleverd met slechts vier procent bijtelling. De auto is beperkt verkrijgbaar, maar wij hebben 20 reserveringsplaatsen voor zakelijke lease beschikbaar! U kunt één van deze reserveringsplaatsen gratis claimen en de Hyundai Kona leasen via AutoLeaseCenter. Bij AutoLeaseCenter least u de Hyundai Kona tegen zeer gunstige leasetarieven en contractvoorwaarden. Voor zakelijke lease geldt slechts 4% bijtelling en de verwachte vanafprijs ligt rond de 45.000 euro met een indicatieve leaseprijs van 575,- excl. BTW per maand (o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Wat kenmerkt de Hyundai Kona electric?

Naast dat de Hyundai Kona de eerste volledig elektrische SUV is in Europa, heeft de auto nog een aantal andere bijzonderheden die niet onopgemerkt mogen blijven:

  • De nieuwe Hyundai Kona heeft een actieradius van maar liefst 482 kilometer (WLTP-Norm) en in de praktijk zal dit zo’n 400 kilometer zijn;
  • De auto haalt een snelheid van 0 tot 100 kilometer per uur in slechts 7,6 seconden;
  • Het maximale vermogen van de Kona is 150kW;
  • Het opladen van deze elektrische auto gebeurd met behulp van een snellader binnen een uur. Bij het normaal laden (7,2 kW) duurt dit ruim 9 en een half uur;
  • De Kona heeft een regeneratief remsysteem. Dat betekent dat bij het afremmen de batterij wordt opgeladen;
  • Dankzij een oogstrelende combinatie van vloeiende lijnen en stijlvolle randen is de Hyundai Kona onderscheidend en uniek in zijn design;
  • De Hyundai Kona leasen via AutoLeaseCenter betekent volledige ontzorging en zekerheid over uw maandelijkse kosten.

 

 

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!