BMW i3

Elektrisch rijden is de toekomst. BMW heeft dat heel goed in de gaten. Daarom komt dit automerk met de nieuwe BMW i3. Deze auto is volledig elektrisch. Daarnaast is deze auto ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Wat direct opvalt aan de nieuwe BMW is de uitstraling en het uiterlijk. De ronde mistpitten zijn vervangen door langwerpige exemplaren en de koplampen zijn volledig LED. Ook is de nieuwe BMW i3 verkrijgbaar in andere kleuren dan zijn voorloper. BMW i3 leasen kan voordelig bij AutoLeaseCenter.

Nieuwe BMW i3 specificaties

De nieuwe BMW heeft een nieuw accupakket met een capaciteit van 33 kWh en een vermogen van 170 pk bij een koppel van 250 Nm. Deze BMW i3 heeft een actieradius van maximaal 300 kilometer, wat in de praktijk op ongeveer 200 kilometer uit zal komen. Ook het interieur van de nieuwe BMW i3 heeft een nieuwe look en feel gekregen. Er is veel gebruik gemaakt van gerecycled materiaal, de veiligheidsssystemen zijn verder bijgepunt, evenals de rijhulpjes die het besturen van de BMW i3 gemakkelijker maken.

Uitrusting BMW i3 leasen auto

Auto: BMW i3 (100% EV) 125kW/33,2kWh 94Ah automaat
Bijtelling: 4%
Fiscale waarde: €39.198,00
Actieradius: 300 kilometer op papier, 200 in de praktijk
Snellaadtijd: 39 minuten

Dit prachtige model van BMW is ideaal voor in de stad, maar zeker ook voor lange afstanden. Uitgerust met een lichtheid van duurzame materialen en functionele details, rijdt u in een pareltje op de weg. De BMW i3 leasen kan voordelig bij AutoLeaseCenter. Is dit niet de auto die u zoekt? Bekijk onze andere BMW aanbiedingen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!