Audi eTron Quattro

De Audi eTron Quattro leasen? Vanaf begin 2019 is het mogelijk in Nederland. Eind 2018 kunt u deze prachtige wagen al bekijken bij uw Audi-dealer. De elektrische auto van Audi is in 2015 al gepresenteerd in Frankfurt. Destijds was het een concreet vooruitblik op een volledig elektrische en sportieve SUV in het hogere segment. Momenteel begint deze auto meer serieuze vormen aan te nemen en staat hij op het punt om de wereld te veroveren.

Audi eTron Quattro kenmerken

Dat de Audi eTron Quattro geheel elektrisch is, is niet het enige wat deze auto uniek maakt. Kijk maar naar de volgende specificaties en kenmerken:

  • Acceleratie van 0 naar 100 km/h: 4,6 seconden;
  • Actieradius: Maximaal 500 kilometer;
  • Maximale vermogen; 370 kW;
  • Drie elektromotoren;
  • Koppel: 800 Nm;
  • Begrensde topsnelheid: 210 kilometer per uur.

eTron Quattro verlichting

Bij het ontwerpen van de Audi eTron Quattro is gebruik van matrix-lasertechnologie bij alle belangrijke verlichtingsfuncties. Dit is de nieuwste vorm van autoverlichting en werkt met losse pixels. Hierdoor is de lichtbundel van de koplampen zeer nauwkeurig te vormen. Onder de koplampen zitten maar liefst vijf beeldbepalende verlichtingselementen waarin LEDs zijn gecombineerd met platte OLEDs (Organic Light Emitting Diodes). Deze stralen een homogeen licht uit, zijn dimbaar en het is mogelijk om er diverse animaties mee te vertonen. Deze toepassing is een wereldprimeur, een hoogstandje op het gebied van ‘voorsprong door techniek’ met autoverlichting.

Design en uiterlijk

De Audi eTron Quattro is een grotere auto met een slanke uitstraling. Op een karakteristieke wijze loopt de schouderlijn door in de achterklep. Dankzij de LED-lichtgeleider tussen de achterlichten wordt deze vorm extra geaccentueerd. Net zoals de koplampen zijn ook de achterlichunits over twee zones verdeeld.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!