AutoLeaseCenter – Partner of the Year 2016

AutoLeaseCenter uitgeroepen tot “Partner of the Year 2016” door LeasePlan

AutoleaseCenter is sinds maart 2014 LeasePlan Partner, het netwerk van tussenpersonen van LeasePlan. Het LeasePlan Partner netwerk ondersteunt regionale intermediairs. Alleen professionele en toegewijde ondernemers komen in aanmerking voor toetreding binnen het voorkeursnetwerk. LeasePlan Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact.

Jaarlijks nomineert LeasePlan 3 tussenpersonen vanuit het gehele netwerk voor Partner of The Year en in 2016 is AutoLeaseCenter uitgeroepen tot “Partner of The Year”. De Award is door LeasePlan uitgereikt aan Ron Molendijk van AutoLeaseCenter tijdens het Signature Diner op Aruba. “Professionaliteit, kwaliteit, productkennis en het enthousiasme voor het leaseproduct hebben ertoe geleid dat AutoLeaseCenter zich heeft onderscheiden in de markt” verteld Ron Molendijk met trots.

LeasePlan Award uitreikingLeasePlan Award uitreiking. Links Ron Molendijk (eigenaar AutoLeaseCenter) en rechts Bruce van Egmond (Directeur Partnerships LeasePlan)

 

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!