Auto Leasen of kopen?

Onderzoek Consumentenbond privélease in Nederland

Auto leasen of kopen? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. De consumentenbond heeft in november2014 een uitgebreid onderzoek gedaan onder diverse privélease aanbieders in Nederland. En met verrassende resultaten, want leasen blijkt in veel gevallen voordeliger dan kopen! Door de grote inkoopkracht van leasemaatschappijen en de gunstige lage rente kunnen leasemaatschappijen zeer interessante aanbiedingen doen, waarbij leasen vaak voordeliger is dan kopen. Hierbij is in het onderzoek gekeken naar nieuwe auto’s met een looptijd van 36 maanden en 12.000 kilometer per jaar. De vraag auto leasen of kopen valt dan veelal positief uit voor leasemaatschappijen. Enkele maatschappijen, zoals AutoLeaseCenter komen hierbij qua prijsstelling heel gunstig naar voren. Bij AutoLeaseCenter bent u ook ook als u een auto koopt met eigen geld, met een leasecontract nog voordeliger uit. Het voordeel kan hierbij oplopen tot 10% en dat maakt privé leasen zeer interessant.


Aanbod privélease auto’s groeit

Het aanbod van merken en modellen wordt ook steeds verder uitgebreid. U kunt kiezen voor een compacte auto zoals Volkswagen Up!, Peugeot 108 of bijvoorbeeld Kia Picanto. Maar ook auto’s in het premiumsegment zoals de BMW 1 Serie of Mercedes A-Klasse kunt al al rijden voor zeer aantrekkelijke tarieven. Ook hierbij geld dat de vraag Auto leasen of kopen beantwoord zal gaan worden met leasen. Bij privé leasen van een auto hoeft u namelijk niet meer te investeren in de aanschaf van een nieuwe auto, maar betaald u gewoon een vast bedrag per maand.

Bij AutoLeaseCenter kunt u er ook nog voor kiezen om te rijden met reclame op de auto. Bij de auto’s waar dit wordt aangeboden ontvangt u dan een extra korting van 30,00 euro per maand op het tarief. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de Volkswagen Up! of Peugeot 108 al leasen vanaf 169,00 euro per maand. Dit maakt leasen wel heel erg betaalbaar.

Auto leasen of kopen? Bekijk onze privelease aanbiedingen en laat u verassen door onze scherpe prijzen.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!